Informacja Administratora

Na podstawie art. 13 ust. 1 i 2 Rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych), Dz. U. UE. L. 2016.119.1 z dnia 4 maja 2016r., dalej RODO informuję:
1. dane Administratora i Inspektora Ochrony Danych znajdują się w linku „Ochrona danych osobowych”,
2. Pana/Pani dane osobowe w postaci adresu IP, są przetwarzane w celu udostępniania strony internetowej oraz wypełnienia obowiązków prawnych spoczywających na administratorze(art.6 ust.1 lit.c RODO),
3. jeżeli korzysta Pan/Pani z odnośnika na stronie będącego adresem e-mail placówki to zgadza się Pan/Pani na przetwarzanie danych w celu udzielenia odpowiedzi,
4. dane osobowe mogą być przekazywane organom państwowym, organom ochrony prawnej (Policja, Prokuratura, Sąd) lub organom samorządu terytorialnego w związku z prowadzonym postępowaniem,
5. Pana/Pani dane osobowe nie będą przekazywane do państwa trzeciego ani do organizacji międzynarodowej,
6. Pana/Pani dane osobowe będą przetwarzane wyłącznie przez okres i w zakresie niezbędnym do realizacji celu przetwarzania,
7. przysługuje Panu/Pani prawo dostępu do treści swoich danych osobowych oraz ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania lub prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania,
8. ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych,
9. podanie przez Pana/Panią danych osobowych jest fakultatywne (dobrowolne) w celu udostępnienia strony internetowej,
10. Pana/Pani dane osobowe nie będą podlegały zautomatyzowanym procesom podejmowania decyzji przez Administratora, w tym profilowaniu.
zamknij

Jadłospis

Kucharz z tacą obiadową. Grafika symbolizuje obiady szkolne.Jadłospis

Jadłospis Miesięczny - Grudzień 2025
DzieńDanie / DodatkiAlergeny
Tydzień 1: 01.12. – 05.12.
Poniedziałek
(1.12)
Zupa pomidorowa z ryżem, placki ziemniaczane z bitą śmietaną, kompot wiśniowy, jabłuszka suszone CRISPYAlergeny: produkty zawierające gluten, seler, śladowe ilości soi i gorczycy,
Wtorek
(2.12)
Ryż, kurczak w sosie pomidorowym, sok jabłkowyAlergeny: produkty zawierające gluten, seler, śladowe ilości soi i gorczycy,
Środa
(3.12)
Ziemniaki, gulasz, ogórek konserwowy, kompot truskawkowyAlergeny: produkty zawierające gluten, seler, śladowe ilości soi i gorczycy,
Czwartek
(4.12)
Kotlet mielony, ziemniaki, kalafior, sok jabłkowyAlergeny: produkty zawierające gluten, seler, śladowe ilości soi i gorczycy, jaja, nabiał
Piątek
(5.12)
Ryba – paluszki rybne, ziemniaki, surówka z kiszonej kapusty z marchewką i jabłkiem, sok jabłkowyAlergeny: produkty zawierające gluten, seler, śladowe ilości soi i gorczycy, ryby, jaja
Tydzień 2: 08.12. – 12.12.
Poniedziałek
(8.12)
Makaron spaghetti z sosem pomidorowym i mięsem mielonym, sok jabłkowyAlergeny: produkty zawierające gluten, seler, śladowe ilości soi i gorczycy, nabiał
Wtorek
(9.12)
Kopytka, gulasz, surówka z kiszonego ogórka z marchewką, kompot malinowyAlergeny: produkty zawierające gluten, seler, śladowe ilości soi i gorczycy,
Środa
(10.12)
Filet drobiowy w sosie śmietanowym, makaron rurki, sok jabłkowyAlergeny: produkty zawierające gluten, seler, śladowe ilości soi i gorczycy, nabiał
Czwartek
(11.12)
Udko drobiowe, ziemniaki, marchewka z groszkiem, sok jabłkowyAlergeny: produkty zawierające gluten, seler, śladowe ilości soi i gorczycy
Piątek
(12.12)
Kapuśniak, ryż z musem owocowym i bitą śmietaną, kompot wiśniowyAlergeny: produkty zawierające gluten, seler, śladowe ilości soi i gorczycy, nabiał
Tydzień 3: 15.12. – 19.12.
Poniedziałek
(15.12)
Makaron spaghetti z sosem pomidorowym i mięsem mielonym, kompot wieloowocowyAlergeny: produkty zawierające gluten, seler, śladowe ilości soi i gorczycy,
Wtorek
(16.12)
Kasza bulgur, gulasz, buraczki, sok multiwitaminaAlergeny: produkty zawierające gluten, seler, śladowe ilości soi i gorczycy,
Środa
(17.12)
Bigos, pieczywo pszenne i wieloziarniste, herbata z cytryną i miodemAlergeny: produkty zawierające gluten, seler, śladowe ilości soi i gorczycy,
Czwartek
(18.12)
Ryż, kurczak w sosie pomidorowym, sok owocowyAlergeny: produkty zawierające gluten, seler, śladowe ilości soi i gorczycy
Piątek
(19.12)
Barszcz czerwony z makaronem, naleśniki z musem owocowym, sok sokuśAlergeny: produkty zawierające gluten, seler, śladowe ilości soi i gorczycy,
Informacja: Jadłospis może ulec zmianie z przyczyn niezależnych od szkoły. Aktualizacje jadłospisu będą nanoszone na bieżąco na stronie, bez dodatkowego informowania o wprowadzonych zmianach.